Quantcast
Radio

​​​​​​​Nostalgie stapt de zomer in met de ​​​​​​​Walk On Sunshine in Nieuwpoort

Vanaf vrijdag 4 juni opent de badstad Nieuwpoort de Nostalgie Walk On Sunshine. Op elke locatie van twee unieke Instagram- en belevingsroutes komt er ook een Nostalgie-classic op een extra fotogenieke manier tot leven.

Op de Nostalgie Walk On Sunshine in Nieuwpoort zijn er 10 verschillende fotolocaties, verdeeld over de twee routes. Op elke locatie is ook een letter in het ontwerp verstopt, waarmee je op het eind van elke route een woord kan vormen. De oplossing stuur je door via nostalgiewalkonsunshine.be. Zo maak je kans op een elektrische fiets ter waarde van 1.800 euro of één van de andere fantastische prijzen. ​​​​​​​

“Bij Nostalgie gaan we elke dag voluit voor verrassende radio met de beste classics. Deze zomer gaan we nog een stapje verder en laten we een aantal topsongs de creatieve hoofdrol spelen in Nieuwpoort. Zo kan je onder andere op de Stairway To Heaven van Led Zeppelin poseren of een foto maken op het meest legendarische zebrapad uit de muziekgeschiedenis: Abbey Road van The Beatles. En welk weer het ook wordt, op het Leopoldplein kan je net als in de classic van Katrina & The Waves letterlijk op zonnetjes lopen.”

Kevin De Geest, Creative Director Nostalgie

“Walk On Sunshine van Nostalgie brengt op een originele manier extra beleving naar onze badplaats, niet alleen in Nieuwpoort-Bad maar zeker ook naar onze binnenstad. Zo ontdekken meer mensen onze vele soms minder bekende troeven.“

Geert Vanden Broucke, Burgemeester van Nieuwpoort

​​​​​​​Nostalgie Beach Radio 

Vanaf vrijdag 16 juli maakt Nostalgie ook drie weken live Nostalgie Beach Radio aan zee. Onder andere Leen Demaré, Marcia Bwarody, Johan Henneman en Bjorn Verhoeven zullen het programma elke dag vanaf 10 uur presenteren.

“Die koppeling van Walk On Sunshine met de pop-up radiostudio zal ongetwijfeld voor die extra leuke zomersfeer in Nieuwpoort zorgen.”

Ann Gheeraert, schepen voor Toerisme van Nieuwpoort

Tiki-taka met Leen Demaré en Sebastian Decrop

Nostalgie volgt het EK voetbal ook op de voet. DJ’s Leen Demaré en Sebastian Decrop supporteren tijdens de wedstrijden van de Rode Duivels extra hard in Tiki-taka, de EK-show van Nostalgie. Daarnaast brengt de chef voetbal van het Nieuwsblad Ludo Vandewalle verslag uit het vanuit het stadion.

Tiki-taka, zaterdag 12 juni van 20u tot 23u, donderdag 17 juni van 18u tot 22u en maandag 21 juni van 19u tot 23u. ​​​​​​​

Toon meer

Gerelateerde berichten