Quantcast
Kids

12 is veel geeft unieke blik in het leven van twaalfjarigen

Op zaterdag 23 oktober start op Ketnet de gloednieuwe docureeks 12 is veel. De reeks brengt twaalf persoonlijke portretten van twaalfjarigen tijdens de zomer van 2021. De zomer voor ze de overstap maken naar het middelbaar onderwijs.

Met deze reeks biedt Ketnet een unieke blik op de generatie geboren in 2009 in heel uiteenlopende situaties. De generatie van morgen laat zich horen over de thema’s die hen beroeren. Over ouders, vriendschap, liefde, zelfstandigheid, school, peer pressure, uiterlijk, familie, passies, toekomst en (liefdes-)verdriet. Host en luisterend oor Ketnet-wrapper Gloria Monserez vormt de verbindende factor tussen alle jongeren.

“Ik heb het gevoel dat iedereen zich nog zijn overgang tussen de lagere school en het middelbaar kan herinneren. Het is zo’n intense periode en het was ongelofelijk fijn om samen met die kinderen, die maanden van zo dichtbij mee te volgen.”

Gloria Monserez

12 is veel: vanaf 23 oktober 2021, elke zaterdag en zondag om 9.30 uur op Ketnet, Ketnet.be, VRT NU en via de Ketnet-app.

Toon meer

Arno Tierens

Redacteur

Gerelateerde berichten