Koestert influencer Sarah Puttemans tv-ambities?

Nu influencer Sarah Puttemans deelneemt aan het nieuwe ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’, lijkt het erop dat ze afscheid neemt van haar zelfgekozen afstand van de tv-camera’s. Betekent dit dat ze stilaan meer tv-ambities koestert?

Story vroeg het haar op de vrouw af. “Ik zie wel wat er op mijn pad komt”, reageert het lief van Viktor Verhulst. “Als het een leuk voorstel is en het past bij mij, dan wil ik het zeker overwegen. Maar op dit moment heb ik niet de ambitie om een tv-gezicht te worden”, zegt Sarah.

“Al schrikken de camera’s me zeker niet af”, vervolgt de populaire influencer. “Ik film mezelf dagelijks voor mijn vlogs op YouTube, dus ik ben het al gewoon om voor de lens te staan. En zolang je jezelf blijft, kan er niet echt iets fout lopen. In ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ zie je in ieder geval ook de echte Sarah”, verzekert ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.