Daarom gingen ‘First Dates’-barman Bram en zijn vrouw snel opnieuw voor kinderen

ByLisa Paulussen

13 oktober 2023
Foto: VRT

Begin mei 2021 verloren ‘First Dates’-barman Bram en zijn vrouw Lien hun tweeling na een zwangerschap van zes maanden. Ondanks dit onnoemelijk zware verlies besloten ze al snel opnieuw voor een kindje te gaan. En dat was een bewuste keuze, zo vertelt Bram in Dag Allemaal.

“Lien wou zo snel mogelijk k opnieuw zwanger worden”, vertelt Bram. “Niet ter vervanging, maar ze had iets nodig om zich aan op te trekken, zei ze. Ik heb een ongelooflijk sterke vrouw. We hadden daarvoor een grote kinderwens. En toen waren die twee kindjes daar en werden ze ons weer afgepakt. Onze kinderwens werd er nog groter door”, vervolgt hij.

Al verliep de zwangerschap van zoon Jack door het verlies van hun oudste kindjes allesbehalve zorgeloos. “Het was een hel! Geen enkel moment waren we gerust”, blikt Bram terug. “Bij het minste krampje sloegen we nu al in paniek, natuurlijk. Om onze gedachten wat te verzetten heb ik toen een hond gekocht. Op dat moment een goede beslissing, al zijn een baby en een hond niet altijd een goede combinatie, blijkt nu”, lacht Bram, die eind 2023 zijn vierde kindje met Lien verwelkomt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.