Denkt Hanne aan stoppen?

Foto: Fonny Gijsels

Hoewel Marthe en Hanne naar eigen zeggen echt wel van plan zijn hun tienjarig jubileum bij K3 te halen, geeft die laatste nu in Dag Allemaal voor het eerst toe dat ze daar een tijd geleden nog wel twijfels over had. 

En daar zat het moederschap – ze beviel eind 2022 van een zoontje, Julien – voor veel tussen, zo blijkt. “Het afgelopen jaar is voor mij een zoektocht geweest naar mijn identiteit”, zegt Hanne. “Je voelt je immers in de eerste plaats mama, de eerste drie maanden ben je alleen met dat kindje bezig”, legt ze uit.

“Maar vervolgens moet je opnieuw beginnen te werken en sta je weer op dat podium”, gaat ze verder. “Toen vroeg ik me wel eens af of het nog past om als K3-meisje in zo’n regenboogjurkje op het podium te staan”, geeft ze toe. “Mijn lichaam voelde ook helemaal anders aan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.