Echtgenote Regi: “Dat vond ik lastig”

Foto: Mudoo.be

Kort na hun huwelijk begin dit jaar, en zelfs ervoor, werd er al gefluisterd dat Kristel, de partner van dj Regi Penxten in verwachting zou zijn van hun eerste kindje samen. Toen bleek er niets van waar te zijn, maar inmiddels is het wél zover.

“Dat gedoe errond vond ik lastig”, zegt Kristel nu in Dag Allemaal. “Ik kreeg constant de vraag: ‘En, zwanger?’ Lastig, want het kon ook níet lukken, hé”, legt ze uit. “En toen ik dan toch zwanger was, wilde ik het niet meteen bekendmaken omdat er nog zoveel fout kon lopen.”

“En als je dan de hele tijd van die vragen krijgt… Ik zou breken vanbinnen”, aldus Kristel. De eerste weken van haar zwangerschap verliepen dan ook niet ideaal daardoor: “ik ben de eerste weken erg onzeker en angstig geweest”, moet ze toegeven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.