Regi glimt van trots

Regi Academy - © DPG MediaRegi Academy - © DPG MediaRegi Academy - © DPG Media

Ergens tussen de feestdagen verwachten dj Regi Penxten en zijn kersverse vrouw Kristel hun eerste kindje samen. Het wordt evenwel de vierde spruit ten huize Penxten, want uit hun eerdere relaties hebben ze al twee – voor Regi – en één – voor Kristel – dochters.

De eerste weken van haar zwangerschap is Kristel naar eigen zeggen wel erg onzeker en angstig geweest, vertrouwt ze Dag Allemaal toe. Maar inmiddels gaat alles prima en heeft ze al een mooi babybuikje.

“We zijn echt superexcited”, laat Kristel met een brede glimlach optekenen. “De gynaecoloog vond het ook mooi om te zien hoe fier Regi is. Ik denk zelfs dat hij beter op de vragen over mijn zwangerschap kan antwoorden dan ikzelf”, glimlacht Kristel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.