Bart Peeters: “Het beste moet nog komen”

Foto: Mudoo

Hoewel Bart Peeters al decennia meedraait in de Vlaamse muziekwereld en op televisie, ziet hij bij zijn optredens vaak vooral twintigers op de eerste rijen staan. Dat vertelt hij in een gesprek met het magazine Primo.

“Terwijl ik niets doe om hip te zijn. Maar als je niets speciaals doet, kan je om de een of andere reden toch hip zijn. Wij zijn hip in onze onhipheid”, glimlacht hij. Al verzekert het tijdschrift de zanger dat in zijn geval, hij altijd hip en eeuwig jong zal zijn.

“Daarom ben ik er ook altijd, vaak tot in het absurde toe, van overtuigd dat het beste nog moet komen”, reageert Bart. “Ook al ben ik in een levensfase gekomen waarin het totaal niet vanzelfsprekend is om te zeggen dat het beste nog moet komen, maar je kan daar alleen maar keihard je best voor doen. Als je positief in het leven staat, dan gebeuren er altijd toevalligheden die ervoor zorgen dat er een next level is. Dat het alsmaar beter wordt”, is zijn overtuiging.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.