Gert Verhulst: “Dan werd je iemand anders”

Foto: VTM

Ook al wordt er wel eens gelachen met Gert Verhulst en met zijn rijkdom. We mogen van Gert gerust zeggen dat hij al die jaren heel erg zichzelf is gebleven. Hij blijft dicht bij zichzelf en geeft altijd een beetje meer prijs van zichzelf.

“Ik kom nog uit de tijd dat tv en realiteit heel ver uit elkaar lagen. Op tv had ge een kostuum aan, ge sprak algemeen Nederlands en ge vertelde geen vuile moppen. Als het lampje van de camera uitging, werd ge iemand anders. Dat is compleet omgeslagen, en het heeft me redelijk veel tijd gekost om me aan die nieuwe cultuur aan te passen, maar het is een zegen”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Vroeger was Gert wel heel beschermend over zijn privéleven, maar dankzij zijn beste vriend James Cooke heeft hij dat allemaal een stukje losgelaten. De vele stress die daarbij komt is niet nodig.

“Men denkt dat je dan iets te verbergen hebt, maar dat is helemaal niet waar. Het moment dat ik die muur durfde te doorbreken, dat ik niet meer angstvallig mijn privéleven beschermde, voelde als een hele grote bevrijding.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.