Laura Lynn: “Dit is een teken”

ByLisa Paulussen

9 augustus 2024
Foto: Mudoo.be

De nieuwste single van schlagerkoningin Laura Lynn, ‘Van bij het begin’ is geen schlager, maar een cover van ‘Stumblin’ in’ van Suzi Quatro & Chris Norman. “Mijn vriend Joffrey is er een heel grote fan van en zong het de hele tijd in de douche’, zegt Laura in Dag Allemaal.

“En zeker drie keer als ik de autoradio aanzette, begon net dat liedje te spelen. Dit is een teken, dacht ik”, vervolgt de zangeres. “Het is dan wel geen schlager, maar ik móet hier iets mee doen. Samen met mijn manager heb ik dan een duetpartner gezocht. Ik had ‘Sing Again’ gezien en dacht plots aan Dean. Gelukkig zag hij het meteen zitten. Een paar weken later stonden we al in de studio om het in te zingen.”

En zo heeft Laura eindelijk nog eens een echte hit beet en duikt ze verschillende keren op in ‘Tien Om Te Zien’ bij VTM. “Ik dacht al dat ‘Tien Om Te Zien’ er deze zomer niet meer in ging zitten voor mij, maar het is fijn dat het nog eens lukt om een hit te scoren nu ik bijna mijn jubileum als zangeres ga vieren”, glundert Laura. “Komende de lente sta ik immers twintig jaar op de planken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.