Hier is Sven De Ridder van verlost

ByLisa Paulussen

10 augustus 2024
Foto: VTM

Dat de band tussen theater-, tv- en filmacteur Sven De Ridder en zijn eveneens acterende en theatermakende vader Ruud al verschillende jaren flink bekoeld is, is algemeen geweten. Desondanks ontdekte Sven vorige zomer plots dat zijn vader voor het eerst in de zaal zat bij één van de voorstellingen van zijn Sven De Ridder Company.

Maar van een toenadering tussen vader en zoon is hiermee volgens die laatste geen sprake. Dat lezen we in een interview met Primo: “Nee, dat denk ik niet”, zegt Sven. “Maar ik lig daar ook niet meer wakker van.”

“Ik ga mijn vader ook niet vragen wat hij ervan vond”, maakt de acteur duidelijk. “Ik heb dat trouwens nooit gedaan, vragen naar feedback. Die komt spontaan of die komt niet. Van het ‘Tekening aan de ijskast’-syndroom ben ik af. Ik ben dan ook 50, hè”, lacht Sven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.