Herman Verbruggen: “Ik was vooral met mezelf bezig”

Foto: LDM/House Of Entertainment

Samen met zijn vrouw Petra heeft ‘F.C. De Kampioenen’-acteur Herman Verbruggen, alias Markske, twee dochters: Roos en Billie. Herman werd evenwel pas op latere leeftijd vader, toen hij al de 40 voorbij was.

Het magazine Primo vraagt zich dan ook af of hij denkt dat hij een andere vader zou geweest zijn, mocht hij veel vroeger kinderen hebben gekregen. “Dat zou kunnen”, reageert Herman. “Op mijn 25ste was ik immers vooral met mezelf bezig.”

“Ik was toen nog zelfstandig theatermaker en behoorlijk ambitieus”, gaat hij verder. Als ik toen al papa was geworden, zou de job heel zwaar geweest zijn. Als veertiger heb je al het één en ander gezien en weet je stilaan wat je kan en vooral wat je niet kan. Ik was op dat moment ook tevreden met mijn leven en dus helemaal klaar voor kinderen”, meent de acteur.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.