Joren uit Blind Getrouwd: “Stak mijn kop in het zand”

ByLisa Paulussen

14 augustus 2024
Foto: VTM

Recent werd bij Joren Dumont, ooit een van de bruidegoms tijdens het zevende seizoen van ‘Blind Getrouwd’ op VTM, een ongeneeslijke neurologische aandoening vastgesteld: RLS of het restless legs syndrome. Daardoor kan er hem, wanneer hij stilzit of -ligt, op elk moment een vervelend trillend gevoel in zijn been overvallen.

“Ik had voortdurend een trillend gevoel in mijn benen”, vertelt Joren wanneer Dag Allemaal hem vraagt naar hoe hij gemerkt heeft dat er iets met hem aan de hand was. “Als ik eerlijk ben: ik ben daar ook wel een tijd mee blijven rondlopen. Ik stak mijn kop in het zand, bang om slecht nieuws te krijgen”, zegt hij. “In het begin dacht ik ook dat het stressgerelateerd was, ik heb een pittige job als salesmanager van een bier- en wijnbedrijf.”

“De boodschap bij de diagnose was dan ook duidelijk”, vervolgt hij. “‘Joren, doe het iets rustiger aan in je leven.’ En daar zou een stabiele relatie met een lief vrouwtje ook bij helpen, snap je? Maar die primeur kan ik je helaas nog niet geven”, lacht Joren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.