Sergio openhartig: “Een vogel zingt zoals hij gebekt is”

ByLisa Paulussen

15 augustus 2024
Sergio Quisquater - © DPG MediaSergio Quisquater - © DPG MediaSergio Quisquater - © DPG Media

Zanger en entertainer Sergio Quisquater is naar eigen zeggen altijd een “specialleke” geweest. Dat vertelt hij in een gesprek met het weekblad Dag Allemaal.

“Ik was altijd een specialleke: op school, in het leger, thuis, in de showbizz. Een vogel zingt zoals hij gebekt is. Want je kan wel proberen jezelf te veranderen, maar je houdt dat toch niet vol”, meent Sergio oprecht. “Maar dat heeft veel deuren gesloten, en me ook veel geld gekost.”

“Want als je tegen de baas zijn schenen stampt… In de showwereld moet je jezelf verkopen, op het randje van je lichaam verkopen zelfs”, legt hij uit. “Ik heb daar geen probleem mee, maar ik heb een groot rechtvaardigheidsgevoel en als het niet juist zit, zwijg ik niet”, verzekert Sergio.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.