Dit ambieert Zita Wauters niet

ByLisa Paulussen

28 augustus 2024
Foto: Mudoo.be

In de ‘Tien Om Te Zien’-special rond Clouseau verraste Zita Wauters haar papa Koen door op het podium het nummer ‘Swentibold’ te zingen. En, als we Dag Allemaal mogen geloven, klonk dat lang niet slecht.

“Dank je wel voor het compliment!”, reageert Zita. “Ik vind zingen leuk, maar ik ambieer geen zangcarrière”, maakt ze wel meteen duidelijk. “Ik vond het spannend maar vooral plezant, zeker omdat ik er niet alleen stond, ik had Pascal Braeckman naast mij.”

“Papa wist echt van niets”, gaat Zita verder. “Ik had lang geleden gezegd dat ik zeker wou komen kijken, maar ik had er verder niet meer over gesproken. De avond voor de opname ben ik bij mijn mama gaan slapen. Hij dacht wellicht al dat ik hem superhard in de steek aan het laten was”, lacht ze. “Misschien daarom dat hij een beetje emotioneel werd toen hij mij zag.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.