Average Rob: “Kan me nekken”

ByLisa Paulussen

27 augustus 2024
Average Rob, Nico Sturm & Clara Cleymans in Match - © VRTAverage Rob, Nico Sturm & Clara Cleymans in Match - © VRTAverage Rob, Nico Sturm & Clara Cleymans in Match - © VRT

“Mijn vriendin Lien zegt soms hoofdschuddend: ‘Jij zult nóóit content zijn met waar je staat”, vertelt YouTube-fenomeen Average aan Humo over de onstuitbare drang om zichzelf te bewijzen. “En dat is zo”, bekent hij.

“Ik wil altijd te veel, ik zie het te groots. Dat zou me op termijn weleens kunnen nekken. Ik voel nu al soms dat ik tegen de grenzen van mijn fysieke en mentale gezondheid aan zit”, klinkt het erg zelfbewust.

“Ik heb een oneindige bewijsdrang, misschien omdat ik altijd vind dat ik onder mijn potentieel bezig ben. Maar het potentieel dat ik voor ogen heb, is zó groot dat ik dat nooit zal bereiken”, aldus Rob. “Eigenlijk jaag ik op de horizon: ik sprint richting een eindmeet die almaar blijft opschuiven. Ik ben er zeker van dat die mentaliteit me ooit een burn-out zal opleveren. Maar ik kan die motor niet afzetten! Ik wil vooruit, altijd maar vooruit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.