Koen Crucke: “Dat waren altijd lomperikken”

ByLisa Paulussen

20 augustus 2024
Foto: Mudoo

Het heeft eventjes geduurd voor Jan, de man van Koen Crucke, Koen wist te overtuigen om met hem eens af te spreken. Na enkele pogingen is het hem dan toch gelukt en hebben ze de tijd genomen om elkaar beter te leren kennen.

“Door heel veel te praten met elkaar en vragen te stellen, leerde ik hem nog beter kennen. Wat bindt u? Wat bindt mij? Wat zijn uw interesses? Wat vind je niet leuk? Toen wist ik het nog zekerder: dat is ‘m gewoon, mijn grote liefde”, zegt Jan in De Morgen.

Jan begon Koen ook liefdesbrieven te sturen met gedichten in het Engels en het Frans. En hij liet ook regelmatig bloemen afleveren.

“Ik was dat totaal niet gewend. Voordien had ik een relatie of twee, drie, gehad, maar dat waren altijd lomperiken. Ik was zeer gecharmeerd door zijn liefdesoffensief, maar ik was nog niet helemaal overtuigd. Doorgaans viel ik op mannen met een hoek af en Jan was op het eerste gezicht zo keurig. Hij reed in een mooie auto en was piekfijn in orde met alles. Pas door zijn brieven besefte ik dat er een goeie hoek af was.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.