Primeur voor Kürt Rogiers

ByLisa Paulussen

1 september 2024
Foto: VTM

Als doorgewinterde presentator hebben grote entertainmentshows en ludieke spelprogramma’s al lang geen geheimen meer voor Kürt Rogiers, maar dit najaar stapt hij even volledig uit zijn comfortzone.

Kürt wordt namelijk voor het eerst in zijn intussen 28-jarige carrière bij VTM het gezicht van een humaninterest-reeks. “Niet dat ik de luchtige televisie beu ben, maar het kriebelt wel al enkele jaren om een programma met meer diepgang te maken. Dat wisten ze ook bij de zender”, vertelt de ‘Familie’-acteur in Story.

“In ‘Tussen Leven en Dood’ ga ik langs bij verschillende overlevers. Mensen die er bijna niet meer waren maar door het oog van de naald zijn gekropen. Van poetsvrouw Marina, het slachtoffer van een willekeurige zuuraanval in de Delhaize tot Joeri, die zijn oog en twee armen verloor na een dodehoekongeval” aldus Kürt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.