Hieraan storen Niels Destadsbader en Siska Schoeters zich

Foto: Niels Destadsbader

Als ze samen presenteren, zoals bij ‘Zomerhit’, geeft dat gegarandeerd vonken. Maar ook achter de schermen moeten presentatoren Siska Schoeters en Niels Destadsbader weinig moeite doen om elkaar leuk te vinden.

En toch zijn er ook wel wat dingen waarbij ze zich, aan elkaar, storen. Dat lezen we iin Story: “De dingen waaraan je je stoort bij mensen die je graag ziet, zijn vaak de dingen die je het meest apprecieert”, begint Niels te vertellen. “Siska is iemand die nooit nadenkt als ze iets zegt. Dat heeft te maken met een soort eerlijkheid, waardoor je altijd weet wat je aan haar hebt.”

“Maar in bepaalde omstandigheden kan zich dat soms tegen jou keren, en daar heb ik me al een paar keer aan gestoord”, lacht hij. “Omgekeerd denk ik dat Siska zich bij mij soms kan ergeren aan het feit dat ik mij een situatie – door mijn enthousiasme – wat kan toe-eigenen. Niet dat ik geen rekening houd met een ander, maar ik kan een ruimte vullen of een moment claimen”, weet Niels.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.