Saartje Vandendriessche gaat verhuizen

Saartje Vandendriessche - © VRTSaartje Vandendriessche - © VRTSaartje Vandendriessche - © VRT

Ze heeft lang en graag in haar huis in Lint gewoond, maar toch is Saartje Vandendriessche op zoek naar een nieuwe uitvalsbasis. En daarvoor schakelt ze zelfs de hulp in van het Play 4-programma ‘Huizenjagers’.

De presentatrice beschikt over een mooi aankoopbudget en weet dan ook wat ze voor haar geld wil. “Er moet vlakbij natuur zijn”, laat ze er geen twijfel over bestaan tegenover Story. “De natuur laadt me op en geeft me rust, ik heb groen nodig. Het is een deel van mijn identiteit.”

“Ik heb nu wel een tuin, maar die is te klein voor speciale projecten. Ik ben expert in eetbare wilde planten. Ik zou graag mijn eigen vlierbloesemsiroop maken, maar nu is de tuin te klein om een vlierstruik aan te planten”, vervolgt Saartje. “En ik ben zot van bomen. Bovendien heb ik een bordercollie die veel ruimte en beweging nodig heeft.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.