Denkt Julie Vermeire aan kinderen?

ByLisa Paulussen

20 september 2024
Laurens Dursin en Julie Vermeire in Het Rad - © SBS BelgiumLaurens Dursin en Julie Vermeire in Het Rad - © SBS BelgiumLaurens Dursin en Julie Vermeire in Het Rad - © SBS Belgium

Inmiddels is Julie Vermeire al bijna vier jaar samen met haar grote liefde Laurins. Ze durft hem dan ook met een gerust hart de man van haar leven noemen. Al is ze er zich van bewust dat je nooit zeker weet wat de toekomst brengt.

Of die toekomst binnenkort misschien kinderen in petto heeft voor het jonge koppel, is een vraag waarop het weekblad TV Familie het antwoord weleens wil weten. “Er zijn momenteel nog geen concrete plannen voor kinderen, maar ik sta er wel voor open in de toekomst”, reageert Julie.

“Het lijkt me leuk om een jonge mama te zijn, maar tegelijk lijkt het mij ook belangrijk om realistisch te blijven en de tijd te nemen voordat je aan zo’n grote stap begint”, zegt ze. “Het is iets waar Lau en ik wel over nadenken, maar zonder haast. De timing moet juist zitten voordat we deze beslissing nemen, dus het zal nog niet voor morgen zijn”, lacht Julie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.