Julie Colpaert: “Bang voor afkickverschijnselen”

ByLisa Paulussen

13 september 2024
Foto: VTM

Of het derde seizoen van ‘De Verraders’ op VTM net zoals vorige keer weer tot emotionele inzinkingen en machiavellistische vervellingen leidt, zal nog moeten blijken nu kasteelheer Staf Coppens de deuren van zijn Franse château weer opengooit voor twintig bekende mensen, onder wie drie verraders.

Mogen dit jaar onder anderen aantreden op het strijdtoneel: Ingeborg Sergeant, William Boeva, Wouter Torfs én VTM Nieuws-journaliste Julie Colpaert. Voor die laatste was het vooral wennen om voor het eerst in twintig jaar tien dagen lang compleet onbereikbaar te zijn. Smartphones waren immers verboden op het kasteel.

“En ik was toch bang voor afkickverschijnselen”, bekent de VTM Nieuws-journaliste aan Humo: “Ik ben vergroeid met mijn smartphone. Het hoort bij de job, maar ik kan me geen vakantie of zelfs maar een nacht herinneren dat ik die niet bij de hand had”, vertelt ze. “Maar het viel gelukkig beter mee dan verwacht”, lacht Julie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.