Kwalijke geruchten plagen Gunther Levi

ByLisa Paulussen

13 september 2024
Gunther Levi (Peter) in Familie - © DPG MediaGunther Levi (Peter) in Familie - © DPG MediaGunther Levi (Peter) in Familie - © DPG Media

De voorbije weken deden enkele onheilspellende geruchten over De Romeo’s-Zanger Gunther Levi en zijn vrouw Charlotte de ronde in showbizzmiddens. Ze gingen over dat de twee uit elkaar zouden zijn.

Volgens sommigen hebben ze elkaar inmiddels opnieuw teruggevonden, anderen beweren dan weer dat ze al gescheiden zouden zijn. Hoe dan ook staat er duidelijk spanning op hun relatie. Om erachter te komen wat er écht aan de hand is, belde Dag Allemaal even met Gunther. Meteen geeft de zanger/acteur toe dat er problemen zijn. “Ik ga niet ontkennen dat wij al een poosje in een stormachtige situatie zitten”, zegt hij. 

“Onze vrienden en kennissen weten dat en we hebben het ook nooit kunnen of willen wegsteken. We doen er echter alles aan om uit dat onweer te komen. Maar voor alle duidelijkheid: Charlotte en ik zijn niet gescheiden. Wij geven elkaar een beetje ruimte. Ik twijfel er niet aan dat alles weer in zijn plooi zal vallen. Daar gaan we allebei van uit. Ook Charlotte, ja”, besluit Gunther.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.