Xandee beschuldigt band van oplichting

ByLisa Paulussen

17 september 2024
Foto: VTM

Dat niet iedereen in de showbizz even eerlijke bedoelingen heeft, heeft Sandy Boets naar eigen zeggen andermaal tot haar scha en schande ondervonden. Onder haar artiestennaam Xandee trad de zangeres tot voor kort geregeld op met covergroep FeSteyn, maar van een aantal boekingen was ze helemaal niet op de hoogte.

“We kwamen dat gesjoemel op het spoor toen mensen ons belden om te vragen waar we bleven”, zegt Sandy in Dag Allemaal. “Bleek dat mijn foto op de affiche stond, maar aan de mensen zeiden ze op het moment zelf dat ik ziek of op vakantie was.”

“Terwijl ik niet eens wist dat er een aanvraag was. Dat vond ik echt niet mooi. De band teert op mijn naam, maar zij gaan wel met de verdiensten lopen”, verzucht Sandy. Voortaan laat de zangeres al haar boekingen daarom verzorgen door haar echtgenoot Eric.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.