Dieter Coppens had stress

ByLisa Paulussen

21 september 2024
Foto: VTM

Of de avontuurlijke tocht met De Goudvis hen bevallen is? Dat moet Dag Allemaal Dieter Coppens en Kevin Van Den Bosch, die samen het gezicht zijn van het gelijknamige, nieuwe VRT 1-programma geen twee keer vragen. 

Ook al was De Goudvis niet bepaald een luxejacht en had Dieter behoorlijk wat stress aan het begin van de tocht: “Dat wil je niet weten! Het was ook de allereerste keer dat die boot in het water ging, er was geen tijd voor een test. Dus ja, ik ben met een klein hartje vertrokken”, geeft hij toe.

“Er vaart wat rond op die verbindingsweg voor de professionele binnenvaart! Dat zijn serieuze schepen die veel deining geven. Als er zo een voorbijvaart, is het alle hens aan dek”, benadrukt Dieter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.