Annelien Coorevits: “Olga Leyers heeft het verkorven”

ByLisa Paulussen

20 september 2024
Foto: Mudoo.be

Mocht Humo geld hebben om in te zetten op de overwinning in het nieuwe Play 4-programma ‘Celebrity Klopjacht’, dan zou het dat naar eigen zeggen inzetten op p de zussen Stephanie en Annelien Coorevits. “Wegens ondernemend en als West-Vlamingen zich goed bewust van wat er zonder telefoonverbinding of andere tekenen van beschaving allemaal mogelijk is.”

“We zagen dit niet als een televisieprogramma, maar als bittere ernst”, laat Stephanie optekenen door het weekblad. “The game was on.” En zij waren niet de enige deelnemers die competitief in het spel stonden. Ook Olga Leyers toonde zich héél competitief, al heeft zij het net daardoor wel een beetje verkorven bij Annelien, zo blijkt.

“Olga heeft het een beetje verkorven bij Annelien, omdat ze meteen al onze boekjes heeft verstopt”, lacht Stephanie. Waarop haar zus aanvult met: “Je speelt niet tegen elkaar, hè. Integendeel, hoe meer duo’s nog in het spel zitten, hoe meer het speurdersteam zijn aandacht moet verdelen”, deelt Annelien haar grieven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.