Dit kwelde Hans Otten

ByLisa Paulussen

19 september 2024
Foto: VTM

Als er één ding is wat Humo zich afvraagt over het nieuwe seizoen van ‘De Verraders’ op VTM, dan is het wel hoe tv-maker en voormalig presentator Hans Otten, tien jaar na zijn laatste televisieverschijning, in dat programma is terechtgekomen.

“Simpel: ze hebben me gevraagd, en ik heb ja gezegd”, beantwoordt Hans die vraag. “Al heb ik er wel lang over getwijfeld, tot twee weken vóór het begin van de opnames zelfs. ‘De verraders’ is populair, hè? En ik wist niet of ik wel zin had om weer volop in de kijker te lopen. Wat me over de streep heeft getrokken, is het simpele feit dat ik het een tof en slim programma vind.”

“Wat ik nog het belangrijkst vond, is dat je jezelf niet kunt verstoppen in ‘De verraders’, dat je geen rolletje kunt spelen: door de druk kun je niet anders dan je echte ik laten zien. En dat vond ik belangrijk omdat ik in mijn televisiecarrière veel te vaak een rolletje heb gespeeld. Dat heeft me dikwijls gekweld, ik kom daar rond voor uit”, zegt Hans. “Maar de voorbije tien jaar ben ik aan de slag gegaan met mezelf en ik ben erin geslaagd, althans ten dele, om dat juk van me af te werpen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.