Dit vergeet Jani Kazaltzis vaak

Jani Kazaltzis - © SBS BelgiumJani Kazaltzis - © SBS BelgiumJani Kazaltzis - © SBS Belgium

Binnenkort viert tv-maker en theaterproducent James Cooke een bijzondere mijlpaal: namelijk zijn 40ste verjaardag. Al gaat hij het daar naar eigen zeggen niet moeilijk mee hebben, zo vertrouwt hij Story toe.

“Ik denk alleen wel: wat vliegt de tijd”, zegt James. “En ik wil nog zoveel doen, terwijl ik misschien al in de helft van mijn leven zit.” Waarop James’ beste vriend Jani Kazaltzis aanvult: “Ik kan al makkelijk eens nee zeggen, maar James niet. Die propt zijn dag helemaal vol. Dat ik denk: doe eens rustig”, lacht Jani.

“Zelf had ik met veertig worden ook geen probleem. Ik vergeet zelfs nog vaak dat ik al 45 ben”, gaat hij verder. “Onlangs vertelde ik in de talkshow van Otto-Jan Ham dat ik 42 was en ’s avonds zei mijn lief: ‘Wat heb jij daar zitten liegen! Je bent al 44, hé.’ Maar ik had het niet eens door.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.