Kim Kay droomt van comeback

ByLisa Paulussen

20 september 2024
Foto: VTM

Tijdens haar internationale doorbraak met megahit ‘Lilali’ verdween het even naar de achtergrond, maar het is een feit: al bijna haar hele leven kampt voormalig zangeres Kim Kay, echte naam Kim Van Hee, met zware gezondheidsproblemen.

De jongste jaren is ze zelfs aan haar ziekbed gekluisterd, en toch droomt ze nu van een comeback als zangeres. En daarvoor is ze volgens Dag Allemaal bereid om ver te gaan. Héél ver zelfs.

Kim overweegt naar eigen zeggen immers een levensbedreigende operatie om haar beide benen te laten amputeren, zodat ze in een rolstoel zou kunnen optreden. Letterlijk álles heeft ze er dus voor over om nog één keer die stralende ster van weleer te zijn. Hoe Kim die comeback juist wil aanpakken, is niet helemaal duidelijk. Wel schrijft ze al enkele maanden Engelstalige liedjes en hoopt ze nu dat iemand met haar wil samenwerken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.