De ambitie van Bart van Big Brother

ByLisa Paulussen

18 september 2024
Foto: VTM

Bart Van Opstal, bekend van het allereerste seizoen van ‘Big Brother’ is fier dat hij na de verkiezingen van afgelopen juni voor Vlaams Belang in het Vlaams Parlement mag zetelen. En veel meer dan ‘zetelen’ valt er volgens Dag Allemaal ook niet te doen bij die eeuwige oppositiepartij.

Een stelling waar Bart het echter niet mee eens is: “Want, vergis je niet: wij werken wel degelijk keihard”, zegt hij. “Onze wetsvoorstellen worden weggestemd om daarna vaak gekopieerd te worden door anderen. En dan worden ze wél goedgekeurd”, zucht de voormalige ‘Big Brother’-deelnemer.

“Bovendien is de kilometerheffing er dankzij ons niet gekomen en struikelde de regering ooit door ons over het Marrakesh-pact. Zelf zal ik de komende jaren vooral het sportbeleid volgen. Je zal wel merken dat ik daar niet zit ‘om de hoop te vergroten’”, verzekert Bart.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.