Kelly Pfaff viert 25ste verjaardag

ByLisa Paulussen

23 september 2024
Kelly Pfaff in De Grootste Lefgozer - © DPG MediaKelly Pfaff in De Grootste Lefgozer - © DPG MediaKelly Pfaff, De Grootste Lefgozer

Jawel, Kelly Pfaff viert haar 25ste verjaardag op maandag 30 september en dat op VTM 2. Hoe kan dit? Wel, dat is het onderwerp van de allereerste aflevering van De Pfaffs die ooit werd uitgezonden. En heel die reeks komt vanaf maandag 30 september terug op tv.

“Het is feest bij de Pfaffs. Kelly, de tweede dochter van Jean-Marie en Carmen, wordt 25 jaar. En dat kan niet onopgemerkt voorbijgaan. Er is een grootse openlucht ‘caribbean party’ gepland. Speciaal voor deze gelegenheid wordt er een feesttent neergezet.”

Het zal toch wel schrikken zijn om deze beelden terug te zien, de eerste aflevering werd ruim 22 jaar geleden uitgezonden en even later in primetime op VTM uitgezonden.
Op maandag 30 september start de herhaling van deze reeks en dat om 18.25 uur. Je zal dan van maandag tot en met vrijdag telkens van één aflevering kunnen genieten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.