Wim De Vilder: “Ik word daar heel boos van”

ByLisa Paulussen

25 september 2024
Foto: Peter De Smedt

Er zijn veel mensen in het verkeer die zich niet aan de regels houden. Die overtredingen leveren verre van altijd een boete op, maar vaak wel heel veel ergernis bij de andere weggebruikers.

De grootste ergernis van Wim De Vilder in het verkeer? “Het allervervelendst in het verkeer vind ik mensen die niet pinken. Mensen die niet zeggen waar ze naartoe gaan. Mensen die denken: ik ben helemaal alleen in het verkeer en iedereen weet wel wat ik doe, ook als ik geen pinker opzet”, reageert Wim in de podcast WinWin.

“Ik erger mij daar blauw aan.  Want ik ben iemand die heel actief deelneemt aan het verkeer, denk ik. Dus ik wil ook weten wat andere mensen doen. En als je mij dat niet aangeeft, ben ik boos.  Ook als je gewoon voor me rijdt en je wil afslaan, ofzo.”, gaat Wim De Vilder verder.

“Op een rondpunt niet pinken, dan denk ik: geef toch aan waar je naartoe gaat. Dus ja, ik word daar heel boos van”, besluit Wim.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.