Daarom is Elisabeth Lucie Baeten alom tegenwoordig

Foto: PhotoNews

Actrice en scenariste Elisabeth Lucie Baeten, kent u wellicht als ‘Katrien van Politiek PR’ op Instagram. Of van ‘De Slimste Mens’ vorig jaar. Of wie weet omdat ze recent in de kijker liep als ‘de vrouw die bij de VRT-top een oorlog ontketende door haar verboden sketch rond Jan Jambon.’

Sinds zo’n anderhalf jaar is ze dan ook zowat alomtegenwoordig in de Vlaamse media. En nu duikt ze ook op als speurder in het vierde seizoen van ‘The Masked Singer’ op VTM. Ook al leverde het succes haar inmiddels een prioriteitscontract bij de VRT op.

“Dat contract met VRT is om programma’s te ontwikkelen, het is geen exclusiviteitscontract”, vertelt Elisabeth Lucie aan Dag Allemaal. “Voor mij is mijn kompas: ‘Vind ik dit tof? Is dit iets waar ik blij en enthousiast van word? Op dit moment denk ik: ‘Wat een toffe wereld is dit voor mij, ik kan gewoon op alles ‘ja’ zeggen.’ Ik sluit niet veel dingen uit, mijn interesses gaan superbreed”, vertelt ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.