Pijnlijk nieuws voor Debby Pfaff

ByLisa Paulussen

26 september 2024
Foto: Mudoo.be

Een pijnlijke primeur voor de Pfaffs. Voor het eerst in de geschiedenis wordt de zo hechte clan die stamvader Jean-Marie, moeder Carmen en hun drie dochters met hun gezinnen wisten uit te bouwen, geconfronteerd met een echtscheiding.

Na een relatie van 22 jaar hebben oudste dochter Debby en haar man Nicolas Liébart besloten om een punt te zetten achter hun huwelijk, dat in 2012 voltrokken werd. Dat bevestigt de familie in een statement dat we konden lezen in Dag Allemaal.

Voor de buitenwereld komt dit nieuws van de scheiding als een donderslag bij heldere hemel, al waren er de afgelopen maanden wel degelijk tekenen aan de wand. Zo vierde Debby haar verjaardag in mei enkel in gezelschap van hun zonen Keano en Liam en haar zussen en ontbrak Nicolas ook op de viering van het gouden huwelijksjubileum van zijn schoonouders.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.