Tanja Dexters: “We kibbelen elke dag”

ByLisa Paulussen

30 september 2024
Tanja Dexters in De Container Cup - © SBS BelgiumTanja Dexters in De Container Cup - © SBS BelgiumTanja Dexters, De Container Cup

Tanja Dexters en Michael zijn al een aantal jaren samen, waarvan één jaar getrouwd. Alles lijkt op een korte periode na goed te gaan en van ruzies binnen het huwelijk is weinig sprake. Al kan eens goed ruziemaken nooit kwaad.

“Voor ons is dat zeker het geval. We kibbelen elke dag, maar die vorm van communicatie is niet noodzakelijk negatief. Zo wordt het nooit een sleur. We hebben gewoon allebei een sterk karakter. We hebben onze eigen mening en staan op onze strepen”, zegt Tanja in Het Laatste Nieuws.

Het koppel gunt elkaar ook de vrijheid en zo mag Michael gerust op roadtrip vertrekken met zijn vrienden naar Portugal. Na een moeilijke periode deed het de relatie van het koppel zelfs even deugd.

“Michael kon even zijn zinnen verzetten en ik kon ook even ademhalen. Soms is afstand nemen goed voor een relatie. Al heeft hij het toch moeilijk om mij alleen achter te laten. Hij blijft nog altijd een tikkeltje jaloers. Een mannelijk talent, denk ik.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.