Krijgt stomende scène een vervolg in Familie?

ByLisa Paulussen

30 september 2024
Foto: VTM

Stefanie en Raven samen in bed, wie had dat durven denken? Bedriegt Stefanie haar vriend Lars en betrapt hij zijn vriendin en zijn zoon op heterdaad? Het belooft een spannende aflevering te worden.
Zjef wordt overmand door emoties en ook Raven ligt met zichzelf in de knoop. Benny wil Samira overtuigen om haar plannen te wijzigen. Louise voelt zich goed in haar job, tot Hanne met ‘advies’ komt. Yoko en Jelle hebben elkaars hulp nodig. Jan verwijt Joris niet goed genoeg voor Mieke te zorgen.

Familie, vanavond op VTM met onder andere Kürt Rogiers (Lars), Sandrine André (Véronique), Jef De Smedt (Jan), Aaron Blommaert (Raven), Karen Damen (Vanessa), Werner De Smedt (Rudi), Jo Hens (Niko), Janine Bischops (Brigitte), Britt Das (Jill), Yanni Bourguignon (Cédric), Caroline Maes (Mieke), Belinda Voorspoels (Samira), Jan Van den Bosch (Zjef), Jan Sobrie (Joris), Jools Jatta Janssens (Jamila) en Maarten Cop (Jelle)

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.