Kat Kerkhofs: “Een stomp in mijn maag”

ByLisa Paulussen

2 oktober 2024
Foto: VTM

Zonder enige zeilervaring een tocht van ruim 5.000 km afleggen van Lanzarote naar Martinique, ook dat kan Kat Kerkhofs afvinken op haar al indrukwekkende prestatielijst. “Ik heb ervan genoten”, zegt ze in Dag Allemaal.

“Ik merk wel aan mezelf de interne strijd die ik toen voerde. Ik kreeg direct weer die krop in de keel, voelde de stomp in mijn maag. Ciro moeten missen, je kind achterlaten, dat was het meest zware”, is Kat eerlijk.

“Normaal gaat hij overal met mij mee”, vervolgt mevrouw Dries Mertens. “Crèches kennen ze ook helemaal niet in Turkije, wij zijn constant samen, een twee-eenheid. Ik dacht dus dat het voor Ciro vreselijk traumatisch zou zijn om mij te missen”, besluit Kat.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.