Kat Kerkhofs hint op gezinsuitbreiding

Foto: VTM

Dag Allemaal vraagt zich af of de stervoetballer en zijn vrouw al nagedacht hebben over hun toekomst na Dries’ voetbalcarrière. Want hij kan immers niet blíjven voetballen, meent het weekblad. “We zitten op het einde, hé”, beaamt Kat. “Maar het einde is nooit helemaal het einde bij Dries, want hij ging dit jaar al stoppen.”

“Om heel eerlijk te zijn heb ik een beetje geleerd in dit voetballeven om niet al te veel met de toekomst bezig te zijn, dat heeft toch geen zin. Maar natuurlijk, ik heb wel mijn dromen en mijn ambities”, gaat ze verder.

Eén van die ambities is werk maken van een tweede kindje, verklapt Kat “Dries en ik hebben altijd gezegd dat we meer dan één kind willen. Maar gecombineerd met in het buitenland wonen en met mijn werk, is dat niet zo simpel. Maar het zal zeker niet lang meer duren, want ik heb mijn leeftijd en Ciro wordt ook al wat ouder. Dus als de natuur het toelaat en alles goed gaat, gaan we zeker nog een tweede kindje maken”, lacht ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.