De strenge kantjes van Dina Tersago

ByLisa Paulussen

7 oktober 2024
Dina Tersago - © DPG MediaDina Tersago - © DPG MediaDina Tersago - © DPG Media

In 2022 toonde presentatrice Dina Tersago zich behalve een liefhebbende mama voor haar zonen, ook een bijzonder strenge mama, aldus Dag Allemaal. Dat jaar kregen Thor en Isak namelijk geen sinterklaascadeautjes.

Een harde beslissing, waarna de presentatrice het stevig te verduren kreeg: “Het was al een paar weken dat ze niet wilden luisteren. Ik had ze verwittigd dat Sinterklaas enkel komt als je flink bent. Maar ze bleven het uithangen”, verweerde Dina zich.

Spijt had ze evenwel niet van haar onthulling. “Ik heb het hart op de tong. Mensen mogen gerust weten wanneer het wat minder goed gaat.” Niet veel later gaf ze tijdens een hectische periode echter wel toe dat ze zich soms schuldig voelde tegenover haar kinderen, “omdat ik weet hoe fijn het was dat mijn mama er zo vaak was.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.