De bijzondere hobby van James Cookes man Dorian

ByLisa Paulussen

3 oktober 2024
Foto: Peter De Smedt

Dat zijn man James Cooke onlangs de openingsweek van ‘Komen Eten’ mocht afsluiten, was voor Dorian Liveyns een gedroomde kans om een geliefd attribuut van zolder te halen: een replica van een zwaard uit ‘Lord of the Rings’. Blijkt dat Dorian een fascinatie heeft voor de grootse filmtrilogie van regisseur Peter Jackson.

“Acht jaar was ik toen de eerste film uitkwam en ik was meteen verkocht”, vertelt Dorian in Dag Allemaal. “Eens de trilogie uitkwam op dvd, hebben mijn broer en ik ze verslonden.” En intussen bevat zijn verzamelcollectie meer dan 100 stuks.

“En Ik ben nog niet uitverzameld”, benadrukt Dorian. “Dus als er lezers zijn die een mooi stuk hebben liggen en er vanaf willen, stuur mij een privébericht op Instagram. Je zou mij er heel blij mee maken!”, besluit de wederhelft van James Cooke.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.