Vonk blijft uit in Blind Getrouwd

Foto: VTM

Nee, de exotische setting van hun huwelijksreis in Mexico heeft nog niet voor vonken gezorgd bij Simen en Larissa. Integendeel zelfs. Terwijl hun reisgenoten Thomas en Karlien naar elkaar toe groeien, dreigt er volgens Dag Allemaal een klein kloofje te ontstaan tussen de stoere grondwerker en de kinderverzorgster.

Larissa liet zich ontvallen dat de twee op dit moment “toffe kameraden” zijn, maar niet meer dan dat. “We zitten daar op een prachtige locatie, Larissa is een prachtige vrouw, alles is er om de vonk te doen overslaan. En tóch gebeurt het niet”, beaamt Simen. “Da’s moeilijk. Maar vergeet niet dat we elkaar nog maar nét kennen.”

“Maar je blijft jezelf wel de vraag stellen: ‘Komaan Simen, waarom voel je hier nog niets?’ Waar dat aan ligt? De druk wellicht. Je blokkeert, hé. Larissa worstelde met dezelfde gevoelens. Het is nu zaak om te genieten van onze fantastische reis. Eerst vrienden worden, en dan kijken of er een relatie van kan komen. Alles op ’t gemak”, concludeert hij hoopvol.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.