Acteur Hans De Munter is terug

Foto: VTM

Momenteel is acteur Hans De Munter op tournee met ‘Den blok, of de man die niemand miste’, een theatervoorstelling met onder andere Danni Heylen, Tom Van Bauwel en Viv Van Dingenen. En overdag is hij daarnaast te vinden tussen het jonge geweld op de set van de VTM-telenovelle ‘Milo’.

En ondanks zijn jarenlange tv-afwezigheid, deed zijn gezicht bij de meeste van zijn jonge medespelers wel degelijk een belletje rinkelen, zo vertelt Hans aan het magazine Story.

“De meesten herkenden me als Antonio uit ‘De Familie Backeljau’, omdat die reeks nu nog altijd wordt heruitgezonden”, zegt hij. “Blijkbaar is het toch een iconische serie geweest. Al herinner ik me nochtans goed dat de allereerste aflevering destijds zeer slecht ontvangen werd. Met vernietigende kritieken”, aldus Hans.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.