Nathalie Meskens eist tijd voor zichzelf op

Nathalie Meskens geeft de leukste job ter wereld weg in Paradijs zoekt Personeel - © DPG MediaNathalie Meskens geeft de leukste job ter wereld weg in Paradijs zoekt Personeel - © DPG MediaNathalie Meskens geeft de leukste job ter wereld weg in Paradijs zoekt Personeel - © DPG Media

De tijd dat actrice, presentatrice en nu bovenal zangeres Nathalie Meskens niet van het kleine scherm weg te slaan was, ligt intussen al even achter ons. Door de komst van eerst dochter Lima en vervolgens zoon Loé nam ze professioneel immers wat gas terug.

Maar momenteel tourt ze als zangeres MSKNS wel door Vlaanderen met haar muziek. En het lijkt zelfs een opstapje naar meer. ‘Nu de kinderen naar school gaan, vind ik dat ik weer wat meer tijd voor mezelf mag opeisen”, klinkt het in Story.

“En in mijn geval is dat met zingen en acteren, mijn passies dus”, zegt Nathalie, die in haar muziek zingt over haar gedachten, angsten, dromen en gevoelens. “De grote momenten in mijn leven dus”, vertelt ze. “Wat maakt ook dat ik me heel kwetsbaar opstel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.