Rik Verheye zweert alcohol af

ByLisa Paulussen

5 oktober 2024
© VRT© VRT© VRT

Tv-maker en acteur Rik Verheye, momenteel te zien in ‘De Spor’ en tijdens de eerste twee afleveringen ook in ‘Celebrity Klopjacht’, heeft naar eigen zeggen niet echt complexen op uiterlijk vlak. Dat lezen we in Flair.

“Ik kom sowieso wel graag verzorgd voor de dag”, zegt Rik die zich er verder ook wel bewust van is dat de onvermijdelijke welvaartkilo’s er afgelopen zomer wel een beetje bijgekomen zijn: “Tussen het harde werken door geniet ik van het leven, en daar horen lekker eten en af en toe een drankje nu eenmaal bij. Dat is zo gezellig!”, klinkt het.

“Ik sprak nu wel met mijn businesspartner Sam af om twee maanden lang geen druppel alcohol te drinken”, gaat Rik verder. “En daarna schakelen we over op homemade icetea en andere fancy mocktails”, lacht hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.