Luc Appermont aan de dood ontsnapt

ByLisa Paulussen

4 oktober 2024
Foto: Mudoo

Hoewel hij vanaf 4 oktober 75 lentes telt, geldt Luc Appermont nog steeds als maatstaf voor presentatoren op de Vlaamse radio en televisie. Ter gelegenheid van zijn verjaardag vertelt hij daarom aan Primo wat zijn geheim was om als presentator altijd zo rustig over te komen.

“Dat is niet echt een geheim, maar ik ben ook in het echte leven zo”, beantwoordt Luc die vraag. “Een tafelspringer ben ik nooit geweest. Volgens mij is een goede presentator dan ook iemand die de andere gasten doet ‘shinen’. Soms viel er weleens een decor om en moest ik spontaan handelen. Maar ik zeg altijd dat je een goede presentator alleen opmerkt wanneer dingen fout gaan.

En één keer ging het volgens Luc wel heel erg fout: “Toen ben ik aan de dood ontsnapt”, meent de presentator. “Tijdens een repetitie van een tv-show met Connie Neefs viel een houten plaat met grote verlichting precies tussen onze strandstoelen. Was die op haar of mijn hoofd gevallen, dan was het sowieso fataal afgelopen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.