Stalkster achtervolgt Luc Appermont

ByLisa Paulussen

10 oktober 2024
Foto: Play4

Op 4 oktober aanstaande mag Luc Appermont, die we intussen gerust één van de ‘oerpresentatoren’ van Vlaanderen mogen noemen, zijn 75ste verjaardag vieren. Iets waar hij naar eigen zeggen gelukkig geen moeite mee heeft.

“Zolang het kan, wil ik mezelf dan ook goed fysiek en mentaal verzorgen. Voor mezelf, maar ook voor het publiek”, klinkt het in Primo. Al stelde datzelfde publiek hem ook weleens voor uitdagingen. Zo werd hij ooit zelfs een tijdlang gestalkt door een Nederlandse vrouw uit Den Haag.

“Die vrouw nam al mijn aankondigingen als omroeper op, op VHS-cassettes”, vertelt Luc. “Ze was zo gefascineerd door mij dat ik er zelfs de politie heb moeten bij halen. Die dame kwam me niet alleen opzoeken tijdens opnames, maar stond ook eens onaangekondigd in mijn tuin. Ik heb toen gezegd dat ik daar niet van gediend was. Als ‘afscheidscadeau’ kreeg ik dan dozen met honderden van die VHS-cassettes toegestuurd. De liefde was over”, lacht de presentator.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.