Steven Van Herreweghe: “Mijn kinderen helpen me focussen”

Foto: Peter De Smedt

Bij leven en welzijn wordt presentator Steven Van Herreweghe – die momenteel het VRT 1-panelprogramma ‘Enquêtebureau’ in goede banen leidt – eind november 2024 47 jaar oud. Daarover zegt hij in Primo: “Ik herinner me dat ik als kind mannen van 40 oud vond. Ze waren kalend en hadden vaak een dikke buik.”

“Maar plots ben ik zelf zo oud. En voel ik me dankbaar dat ik ouder mag worden. Op veel vlakken vind ik het leven nu ook aangenamer dan twintig jaar geleden”, meent Steven. “Mentaal en fysiek lukt het ook allemaal nog en ik kan veel beter relativeren.”

“Verder helpen mijn kinderen me ook om te focussen op datgene wat er echt toe doet in het leven”, aldus de presentator. “Ja, ik denk dat ik een mooie balans gevonden heb.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.