Ingeborg bedacht zich

ByLisa Paulussen

18 oktober 2024
Foto: VTM

Hoe bereid je je in hemelsnaam voor op een vuil strekenspel als ‘De verraders’ op VTM? En al zeker met een heerlijk pure persoonlijkheid als die van Ingeborg Sergeant. “Dat gaat niet”, geeft ze eerlijk toe aan Primo.

Al hadden we de zangeres-presentatrice toch niet ze snel van ons lijstje als potentiële ‘verrader’ mogen schrappen als we zelf denken, zo verklapt ze: “In de voorgesprekken liet ik de makers weten dat ik er wel voor openstond een verrader te zijn. Ik ben in 1988 namelijk als actrice afgestudeerd aan Studio Herman Teirlinck. Met de grootste onderscheiding”, vertelt Ingeborg.

“Maar zodra ik met Wouter Torfs een pact gesloten had om, met onze kleinkinderen in gedachten, het belang van positiviteit en bondgenootschap te benadrukken, heb ik Staf Coppens ook eerlijk gezegd dat ik vanaf dan niks anders dan bondgenoot wilde zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.