Stopt Luc Caals met acteren?

ByLisa Paulussen

10 oktober 2024
Foto: Contentcuration.be

In de tragikomedie ‘Oldtimers’ staat Luc Caals voor het eerst samen met Leah Thys op de planken. Ze spelen een bejaard koppel voor wie een verhuis naar een rusthuis zich stilaan opdringt. Voor Luc is het gelukkig nog niet zover. Al geeft hij tegenover Primo wel toe al na te denken over het einde van z’n lange carrière.

“Het zou mooi zijn als ik over drie jaar zou stoppen. Dan ben ik 75 en heb ik 55 jaar op de planken gestaan”, zegt Luc. “Ze zeggen me soms dat ik het niet zal kunnen laten om op de scène te staan. Maar ik denk dat ik dat wel kan. Ik speel graag, maar ik zal de bühne en het applaus wel kunnen missen”, vermoedt de acteur. 

“Als ik stop op mijn 75ste geef ik misschien een groot afscheidsconcert, een show of revue. Of doe ik een laatste tournee. Maar als ik ooit stop, zal ik écht stoppen. Dan doe ik geen comebacks. Mijn carrière duurt nu al 52 jaar. Het wordt stilaan genoeg”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.