Felice zou 70 worden

ByLisa Paulussen

8 oktober 2024
Foto: VRT

Op 1 oktober jongstleden zou presentator Dré Steegmans, beter bekend onder de naam van z’n alter ego Felice, 70 jaar geworden zijn. Ware het niet dat hij op 9 oktober 2009, amper acht dagen na z’n 55ste verjaardag, totaal onverwachts overleed aan een hartstilstand.

In Primo heeft radiopresentatrice Leen Demaré één van de vaste panelleden in zijn populaire muziekprogramma ‘Het Swingpaleis’ nu herinneringen aan hem opgehaald: “Ongelooflijk dat Dré er al vijftien jaar niet meer is” zegt Leen. “‘Het Swingpaleis’ is één van de tofste programma waaraan ik ooit heb meegewerkt. Onlangs hoorde ik waaien dat ze dat programma nieuw leven willen inblazen. Maar ik dacht: wie zou in godsnaam Felice kunnen vervangen?”

“Ik denk niet dat dat mogelijk is. Als presentator was hij uniek. Felice was een geboren entertainer. Zo zou ik hem ook omschrijven”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.